Shipping & Returns

Wat is de levertijd?

Op de productpagina staat een geschatte levertijd.
De ‘bookstand’ in de kleuren black & oak worden op de dag van bestelling verstuurd. Overige kleuren hebben een levertijd van 7 tot 10 dagen, omdat deze op bestelling gekleurd worden, en de olie uit moet harden.

Het ‘bath board’ heeft een levertijd van 7 tot 14 dagen omdat deze volledig op bestelling gemaakt wordt.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Jouw bestelling wordt verzonden met DHL. Op het moment dat jouw bestelling bij DHL is, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code om jouw bestelling te volgen.

Het product dat ik wil is uitverkocht, wat nu?

Stuur een mail naar info@ryngen.com. We zijn altijd druk bezig met het maken van een nieuwe voorraad. Omdat alles met de hand gemaakt wordt en we de beste kwaliteit hout willen gebruiken, kan het zijn dat je soms iets langer moet wachten voordat je favoriete product weer op voorraad is.

Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Dit is helaas vaak niet mogelijk, omdat de bestelling direct in behandeling genomen wordt en op maat gemaakt wordt of verzonden wordt. Neem altijd contact op als je de bestelling wil annuleren, wellicht is dit nog mogelijk.

Wat is het retourbeleid van Ryngen.com?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar Ryngen.com zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Gebruik het online retourformulier

Wat als mijn bestelling is beschadigd of verkeerd geleverd is?

Neem contact op via info@ryngen.com of via het contactformulier. Vermeld je bestelnummer zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.