INSTAGRAM REELS TRAINING

Wil je leren hoe je reels maakt?

In deze spoedcursus leer je alles wat je nodig hebt om reels te maken. Van hoe te filmen, naar videobewerking tot aan het vergroten van jouw bereik op Instagram.

Naast het maken van reels leer je ook alle ins & outs over Instagram en hoe je jouw profiel kunt optimaliseren om zo jouw bereik te vergroten (en te groeien). Heb je hier geen behoefte aan en wil je alleen leren hoe je reels maakt, geef dit dan aan in het opmerkingenveld van het aanmeldformulier!

Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan een online training, maar je kunt je ook aanmelden voor een live training. Op basis van jouw opgegeven voorkeuren zal je binnenkort mail ontvangen met verschillende data.

Vul het formulier op deze pagina in om je vrijblijvend aan te melden. Je zit nergens aan vast en hoeft nog niet te betalen!

Online Reels Training

€ 25

De online reels training zal ongeveer twee uur in beslag nemen en er zullen maximaal 10 deelnemers per sessie meedoen.

De data worden binnenkort bekend gemaakt, maar naar verwachting zal de training starten in oktober/november.

Live Reels Training

€ 75

De live reels training zal 2-3 uur duren. Tijdens deze training leer je nog uitgebreider hoe je kunt filmen en bewerken en is er uitgebreid tijd voor persoonlijke vragen.

De data en locatie worden later bekend gemaakt. Aan een live training doen maximaal 5 deelnemers mee per keer.

AANMELDEN

I’m ready!

Vul onderstaand formulier in om je alvast vrijblijvend aan te melden voor de Reels training. Op basis van jouw voorkeuren ontvang je binnenkort een mail met verschillende data om deel te nemen aan de training.

[ninja_form id=”8″]

Instagram

Follow!

Get in Touch

Heb je vragen vooraf?
info@ryngen.com